Gratis verzending vanaf 75 euro

14 dagen niet goed geld terug garantie

10% korting: WELCOME40ZERO

Enrique Corcuera: De Bedenker van Padel

Enrique Corcuera: De Bedenker van Padel

Enrique Corcuera: De Bedenker van Padel en de Inspiratie Achter de Enrique-Collectie van Cuarenta Zero

Enrique Corcuera is een naam die onlosmakelijk verbonden is met de geschiedenis van padel, de snelst groeiende sport ter wereld. Als de bedenker van deze dynamische racketsport, heeft Corcuera een blijvende impact achtergelaten, niet alleen op de sport zelf, maar ook op de lifestyle en cultuur eromheen. Zijn innovatieve geest en passie voor de sport zijn de drijvende krachten achter wat vandaag de dag een wereldwijd fenomeen is.

In 1969 kwam Enrique Corcuera op het idee om padel te creëren. Hij ontwierp een speelveld in zijn achtertuin in Acapulco, Mexico, om te kunnen genieten van een racketspel dat toegankelijker was dan tennis, maar net zo uitdagend. Dit kleine idee groeide uit tot een sport die miljoenen beoefenaars heeft over de hele wereld, van Zuid-Amerika tot Europa en daarbuiten. Padel combineert de beste elementen van tennis en squash, en heeft daardoor een unieke aantrekkingskracht op spelers van alle niveaus.

Bij Cuarenta Zero, een toonaangevend padel lifestyle merk, zijn we trots om onze eerste kledinglijn te wijden aan de man die het allemaal mogelijk heeft gemaakt. Onze "Enrique"-collectie is een eerbetoon aan Enrique Corcuera, zijn visie, en de impact die hij heeft gehad op de sport en gemeenschap. De collectie is ontworpen voor de moderne padelspeler, met een mix van stijl, comfort en prestaties. Van hoogwaardige materialen tot een strak, minimalistisch design, elk stuk in de Enrique-collectie is gemaakt om spelers niet alleen op hun best te laten presteren, maar er ook zo uit te laten zien.

Met de Enrique-collectie brengt Cuarenta Zero niet alleen een kledinglijn op de markt, maar een symbool van de padel lifestyle. Het weerspiegelt de waarden van de sport: innovatie, samenwerking, en plezier. Enrique Corcuera's nalatenschap leeft voort in iedere wedstrijd en elk moment op de baan, en nu ook in de kleding die je draagt tijdens je spel.

Ontdek de volledige Enrique-collectie en draag met trots de naam van de pionier van padel. Bij Cuarenta Zero staat niet alleen je spel, maar ook je stijl centraal.

Next post